Arkitektritade fjällhus

Moderna fjällhus som är framtagna med rymliga sällskapsytor för fantastiska miljöer och smarta planlösningar.
Vi harmodeller allt från den billiga fjällstugan Lilla Fjällen med lofttill den stora och lyxiga Stora Fjällen i 1,5-plan och med carport.
Alla våra fjällhus byggs med omtanke för miljön och går att få från vädertätt till nyckelfärdigt med en helentreprenad.

Kontakta oss om du ska bygga en fjällstuga.

Trästomme

Vi bygger våra våra hus med stomme av trä. Stommen kommer antingen prefabricerad eller färdigkapad för ett snabbt och effektivt montage.

Träfiber

Trähus, även isolering är av trä. Träfiber
isolering är ett förnybart material som inte bara isolerar huset fantastiskt bra. Isoleringen har även väldigt bra ljudegenskaper, två egenskaper som bidrar till ett bra inomhus klimat.

Hus som andas

Trä i trähus, självklart. Därför bygger inte vi in plast i husen! Ångbroms ger huset möjlighet att andas och ger förutsättningar för isoleringen att göra sitt jobb på bästa sätt. Ångbromsen klarar även dom krav som ställs på nyproduktion, ett självklart val för oss. En produkt som kombieras med modern ventilation som transporterar ut all fukt som bildas i huset.

Projektledning

Ett husbygge kan vara en krävande process med många beslut som ska fattas och tid som rinner iväg och fördyrar projektet. Att du som kund känner dig trygg är det viktigaste för oss, ett projekt att se fram emot och minnas med glädje.

Vi har lång erfarenhet av att bygga hus och leda projektet från start till mål med en tidsplan och kvalitet som motsvarar era förväntningar.

Kontakta oss

Tack för att du kontakta oss! Vi återkommer inom kort
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Rättvikshus AB

Riksvägen 40, 795 30 Rättvik

info@rattvikshus.se


Copyright © 2021 Rättvikshus AB