Hur vi bygger våra hus

Vi på Rättvikshus har valt att bygga våra hus på plats med så kallad lösvirke, en förutsättning för maximal frihet
samtidigt som det ger huset bra förutsättningar att torka om ovädret kommer under byggnation.
Vi jobbar med färdigkapad stomme för snabbt montage och isoleringen kommer till
bygget först när huset är under tak. Allt för att er nyproduktion ska bli så bra som möjligt!

Vi har samlat lite information och kontakta oss gärna om frågor kring byggprocessen.

Hur går det till att bygga nytt hus?

Det kan vara mycket att tänka på när man ska bygga hus utöver materialval och utformning. Man ska prata med mäklare, banken, ordna med anslutningar och med eventuella underentreprenörer.

Kontakta oss så kan vi guida er igenom processen. Vi erbjuder allt från vädertätt till nyckelfärdigt med totalentreprenad.

En husleverantör som tar ansvar

Vi på Rättvikshus vill att ert nya hus ska bli så bra som möjligt och en rolig process i livet att se fram emot. Därför hjälper vi alltid till med att bygga huset helt vädertätt med våra inarbetade snickare och tar ansvar för att huset inte tar någon skada under byggprocessen.
Kontakta oss så går vi igenom allt steg för steg.

Hur kan man påverka priset?

Ibland kan man spara en del pengar på att ordna någon egen underentreprenör. Men mest kan man spara på att utföra en del av arbetet själv för att komma undan billigt, kanska kolla efter rabatterade material. Vi är helt flexibla!

Kontakta oss så kan vi gå igenom just era förutsättningar för att bygga huset på ett ekonomiskt sätt.

Kontakta oss

Tack för att du kontakta oss! Vi återkommer inom kort
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Trästomme

Vi bygger våra våra hus med stomme av trä. Stommen kommer antingen prefabricerad eller färdigkapad för ett snabbt och effektivt montage.

Träfiber

Trähus, även isolering är av trä. Träfiber
isolering är ett förnybart material som inte bara isolerar huset fantastiskt bra. Isoleringen har även väldigt bra ljudegenskaper, två egenskaper som bidrar till ett bra inomhus klimat.

Hus som andas

Trä i trähus, självklart. Därför bygger inte vi in plast i husen! Ångbroms ger huset möjlighet att andas och ger förutsättningar för isoleringen att göra sitt jobb på bästa sätt. Ångbromsen klarar även dom krav som ställs på nyproduktion, ett självklart val för oss. En produkt som kombieras med modern ventilation som transporterar ut all fukt som bildas i huset.

Projektledning

Ett husbygge kan vara en krävande process med många beslut som ska fattas och tid som rinner iväg och fördyrar projektet. Att du som kund känner dig trygg är det viktigaste för oss, ett projekt att se fram emot och minnas med glädje.

Vi har lång erfarenhet av att bygga hus och leda projektet från start till mål med en tidsplan och kvalitet som motsvarar era förväntningar.

Läs våra senaste nyheter på Facebook

Rättvikshus AB

Riksvägen 40, 795 30 Rättvik

info@rattvikshus.se


Copyright © 2021 Rättvikshus AB